Aerokickbox


Ne postoji ništa slično samopouzdanju koje dolazi iz osećaja da ste fit i da ste sposobni da se brinete o sebi. U BK Gard, nudimo Aerobni kikboks trening koji se fokusira na toniranje mišića i oblikovanje tela uz kardiovaskularnu izdržljivost koja sagoreva masu kalorija.

Budite sigurni da je svaki trening drugačiji i uzbudljiv, tako da dobijate najviše iz vašeg fitness napora i izbegavate one neželjene nuspojave.
Na treninzima koristimo brojne sprave i vežbe a najviše teške bokserske džakove i mekane statične boks jastuke. Na njima usavršavate tehniku, uvežbavate realne kikboks kombinacije uz dozirano i postepeno povećanje tempa treninga. Naši instruktori veruju u pozitivnu motivaciju i rad doziranim tempom, prilagodjen svakoj individui, bez forsiranja tako da nikada nećete osećati potrebu za izlaskom napolje. Treninzi su u rasponu od 45 minuta do jednog sata dužine.

Potrošnja kalorija po aktivnosti

Sagorite kalorije

Jedan od najčuvenijih magazina Muscle & Fitness rangira AeroKikboks kao broj jedan fat burner sa preko 800 kalorija potrošenih na jednom treningu! 800 kalorija! Ništa drugo mu nije ni blizu.

Zategnite mišiće i tonus tela

Da li ste ikada primetili kako bokserice i kik bokseri imaju veoma zategnuta tela? Izgledaju kao da provode sate dizajući tegove, a onda saznate istinu da ne podižu nikakve tegove uopšte. Takav isti efekat imaćete i vi trenirajući AeroKickbox. Dobićete uzak struk, zategnute noge i zadnjicu, ravan stomak i izdržljiv gornji deo tela.

Izbacite stres i negativnu energiju

Budimo iskreni, ovo je ogromna prednost ovog programa. Naši klijenti nam reći da je ovo jedan od glavnih razloga što ne mogu da prestanu s treningom Aerokickboxa.
Zbog mentalne snage borilačke veštine razvijaju, učesnici se tako apsorbuju u aerokickbox trening, a njihovi problemi izgledaju milion milja daleko. Najbolji deo je da ćete misliti jasnije, oštrije i sa više samopouzdanja nego ikada ranije.

Poboljšajte fleksibilnost

Najveća korist od povećanja fleksibilnosti je bolja cirkulacija krvi i opušteniji ukupan životni stil.

Izgradite samopouzdanje

Svi znamo da kad izgledate dobro, da se i osećate dobro. Zamislite i da tome dodate: “Ja mogu i da se brinem o sebi”, u pravom smislu. Nema boljeg osećaja od saznanja da ste u formi i da možete da se odbranite ako bi ste bili u situaciji.

PREUZMITE BESPLATNU E-BOOK KNJIGU!
U OVOM E-BOOK PRIRUČNIKU ĆETE PRONAĆI KOJA JE NAJBITNIJA BORBA KOJU KAO RODITELJ MORATE DOBITI: uz 12 životnih veština koje svako dete treba da nauči tokom detinjstva i kako da im ih implementirate u njihov svakodnevni život