Aerokickbox


Ne postoji ništa slično samopouzdanju žene koje dolazi iz osećaja da ste fit i da ste sposobni da se brinete o sebi.

U BK Gard, nudimo Aerobni kikboks trening koji se fokusira na toniranje mišića i oblikovanje tela uz kardiovaskularnu izdržljivost koja sagoreva masu kalorija.

Budite sigurni da je svaki trening drugačiji i uzbudljiv, tako da dobijate najviše iz vašeg fitness napora i izbegavate one neželjene nuspojave.
Na treninzima koristimo brojne sprave i vežbe a najviše teške bokserske džakove i mekane statične boks jastuke. Na njima usavršavate tehniku, uvežbavate realne kikboks kombinacije uz dozirano i postepeno povećanje tempa treninga. Naši instruktori veruju u pozitivnu motivaciju i rad doziranim tempom, prilagodjen svakoj individui, bez forsiranja tako da nikada nećete osećati potrebu za izlaskom napolje.

Treninzi su u rasponu od 45 minuta do jednog sata dužine.

U poređenju sa drugim aktivnostima i trening programima, AeroKikboks sagoreva najviše kalorija.

Potrošnja kalorija po aktivnosti

5 razloga zbog kojih svaka dama treba da proba aerokickbox:

 

1. Sagorite kalorije

Jedan od najčuvenijih magazina Muscle & Fitness rangira AeroKikboks kao broj jedan fat burner sa preko 800 kalorija potrošenih na jednom treningu! 800 kalorija! Ništa drugo mu nije ni blizu.

2. Zategnite mišiće i tonus tela

Da li ste ikada primetili kako bokserice i kik bokseri imaju veoma zategnuta tela? Izgledaju kao da provode sate dizajući tegove, a onda saznate istinu da ne podižu nikakve tegove uopšte. Takav isti efekat imaćete i vi trenirajući AeroKickbox. Dobićete uzak struk, zategnute noge i zadnjicu, ravan stomak i izdržljiv gornji deo tela.

3. Izbacite stres i negativnu energiju

Budimo iskreni, ovo je ogromna prednost ovog programa. Naši klijenti nam reći da je ovo jedan od glavnih razloga što ne mogu da prestanu s treningom Aerokickboxa.
Zbog mentalne snage borilačke veštine razvijaju, učesnici se tako apsorbuju u aerokickbox trening, a njihovi problemi izgledaju milion milja daleko. Najbolji deo je da ćete misliti jasnije, oštrije i sa više samopouzdanja nego ikada ranije.

4. Poboljšajte fleksibilnost

Najveća korist od povećanja fleksibilnosti je bolja cirkulacija krvi i opušteniji ukupan životni stil.

5. Izgradite samopouzdanje

Svi znamo da kad izgledate dobro, da se i osećate dobro. Zamislite i da tome dodate: “Ja mogu i da se brinem o sebi”, u pravom smislu. Nema boljeg osećaja od saznanja da ste u formi i da možete da se odbranite ako bi ste se zatekli u takvoj situaciji.

AKCIJA!!! Poklon BESPLATNI treninzi

Iskoristite trenutnu akciju koja traje do popune grupe i prijavite se za vaš probni BESPLATAN trening period u formularu ili pozivom na naš kontakt telefon : 065/8807-167