Poboljšate Vašem detetu SAMOPOUZDANJE, KONCENTRACIJU, i DISCIPLINU i uspeh u školi i životu


Otkrijte Skoro Čarobnu Formulu kako možete da poboljšate Vašem detetu

SAMOPOUZDANJE, KONCENTRACIJU, i DISCIPLINU i utrete put ka uspehu u školi i životu

Moje ime je Stevo Pavlović i direktor sam  jednog od najuspešnijih borilačkih škola u Srbiji – KBK “GARD” kojem je sedište u Vršcu.
Iskustvo preko 15 godina rada u edukovanju dece, poput Vašeg, sa različitim tehnikama oblikovanja karaktera i ponašanja, uz iskustva svetski priznatog i dokazanog sistema pripreme dece za školu “Back To School” prilagodili smo našoj deci u program “Povratak u školu”.

Nijedan drugi klub u blizini nema program ovog tipa.

Medjutim, sigurno sada mislite, “ma daj … kako borilačke veštine mogu da uče pravim vrednostima – i veštinama koje će pomoći njihov uspeh u školi i životu”.

Ali, ću vam dalje obrazložiti činjenicama, da je to tako, na više načina nego što možete da zamislite.

U narednih nekoliko pasusa, ja ću da vam objasniti kako Vi i Vaše dete možete  sve ove osobine unaprediti i ostvariti, uz još neke benefite

Potpuno Besplatno (dok traje akcija)!!!

Pratićete kako vašem detetu raste samopouzdanje, energija i pozitivan duh.

Bićete prosto zapanjeni kako ono postaje nezaustavljivo u svojoj potrazi za:

-Boljim intelektualnim postignućima.

-Nepokolebljivim samopouzdanjem.

-Povećanjem snage i kondicije, ali i snagom tela i uma.

I sve to deca usvajaju, dok uče kako da izvedu “direkt, blok, odbranu…”

Gledajte na to ovako.

Prvi i najveći izazov vašem detetu NE dolazi iz “borbe za svoje mesto na ulici”, ili u nameri da “pretuče glavnog nasilnika koji ga kinji ili maltretira u naselju.”

NE!

Ono, umesto toga, dolazi iz borbe sa većim i zlokobnijim opasnostima kao što su …

Sopstveni strahovi i sumnje Vašeg deteta:

 • “Nisam pametan kao Jovan.”
  • “Ja ne razumem šta objašnjava moj učitelj.”
  • “Volela bih da sam tako [jaka, lepa, visoka] kao Dragana”.
  • “Zašto Zoran mi ne posvećuje vreme i ne želi a se igra samnom?”
  • “Zašto ne mogu da budem popularan kao Miloš?”

Pitanje je, kako se vaše dete bori sa ovim “demonima”?

Znate za taj problem.

Vaše dete prolazi kroz težak period čak iako vam govori da nema problema ili da se lako nosi s njima.

Nije bitno kako, ali oni to uglavnom uspevaju da sakriju od nas.
Ali, dobra vest je, da imamo dokazano rešenje.

Program koji je odlično funkcionisao u brojnim razvijenim zapadnim zemljama ali i za preko 2.000 dece kod nas.

Niz edukativnih lekcija vaše dete može da nauči lakše nego što mislite.

Mi taj program zovemo> “Povratak u školu”

Program traje 3 nedelje sa po 2 školska časa nedeljno i održava se utorkom i četvrtkom u Centru Millennium.

Svaki čas obradjuje jednu od tema koje su bitne za decu:

-za uspeh u školi i životu,

-kako da se ostane van negativnog uticaja vršnjaka, i

-kako uspešno izbeći konflikt i nasilnike.

Svi koji pohadjaju program “Povratak u školu” dobijaju BESPLATNE priručnike: “Principi Učenja” i “12 Životnih veština i navika za uspeh u školi i životu”.

Pored toga, deca dobijaju raspored časova i aktivnosti, a roditelji – organizer aktivnosti i obaveza, s kojim lakše detetu organizuju dan na dnevnom i nedeljnom nivou.

I ,  na kraju 3 nedeljnog programa za sve učesnike smo obezbedili diplome a za najuspešnije učesnike programa i iznenadjenja u vidu NAGRADA koje će im koristiti u školi.

 

Da ponovimo …

U ovom programu, Borilačke Veštine su manje o učenju vašeg deteta da se bori sa drugima, a mnogo više o borbi protiv … samog sebe.

Borbe protiv svojih najdubljih strahova. Porazivši ih i prevazilazivši ih, vaše dete u sebi oslobađa moćnu, nezaustavljivu snagu.

Silu koja mu daje snagu da “razvali” vrata svojih ličnih sumnji, silu koja otvara nove poglede detetu, uzdiže mu njegovu moć vrednosti.

Drugim rečima, kada vaše dete počne da primenjuje disciplinu iz borilačkih veština, da bi porazilo svoje strahove, onda će imati moć da prenese tu osobinu u svim drugim oblastima svog života.

Ne znam ni za jedan drugi program, koji to radi bolje od programa “Povratak u školu”.

Ali nemojte me držati za reč pogledajte šta su rekli roditelji dece ……

” Program “Povratak u školu” je pomogao da moj sin nauči vrednost i počne da pokazuje poštovanje prema meni i drugima. Treninzi su mu uneli samopouzdanje i pokazali mu kako da ostane fokusiran na datom putu.”- roditelj Suzana Varga

 “Miloš (10g.) je u sada u stanju da održi svoje obećanje jer je stekao dobru samodisciplinu . Dobija sve više samopouzdanja, ne samo u svojoj samoodbrambenoj tehnici već i u drugim veštinama, ali i u školi . “Povratak u školu” je strahovito pomogao u njegovom odrastanju da izrasta u uspešnog dečaka sportistu i u košarci koju uspešno uporedo trenira”. – roditelj Veroljub Pandurov /Bela Crkva/

“Za kratko vreme moj sin Darko se razvio u čvrstog momka , sa dobrim osećajem za moral i karakter . On sada razume šta je ispravno i šta je pogrešno. Za vrlo kratko vreme, on je počeo da shvata šta je pojam pravog spotiste i da uživa u fer pleju; a da konkurenciju ne shvata kao opasnost već kao podstrek koji ga gura napred” – roditelj Vladica Ničevski.

“Sada mi se čini da je stabilniji gledajući sa psihooškog aspekta. Mirniji je, ne “busa” se kao ranije, poslušniji je i smireniji u odnosu na raniji period pa i u vezi škole. Primetna je uljudnost , poslušnost kao i napredak u školi. Poštovanje starijih. Kratko rečeno vidne promene na bolje” – roditelj Dragan Nadoveza , Gudurica

“Moj sin Adrian (13 god.) je bio dete koje se rado igralo samo. Takodje je imao i višak kilograma. Već posle kraćeg perioda od početka programa “Povratak u školu” postao je mnogo aktivniji. Sada je naučio da rasporedjuje svoje vreme i ima mnogo više vremena za sve aktivnosti” – roditelj Božin Speranca-Gracijela Vršac

Sada, se verovatno pitate, kako sve ove stvari oko “vrednosti” funkcionišu?

I zašto bi “Gard” uspeo da uradi bolji posao od klasične edukacije?

Opet, više nego bilo koja druga vrsta treninga i sporta, naš program “Povratak u školu” daje vašem detetu priliku da istraži svoje urođene moći.

Ono će početi da postaje zadivljeno sobom,  dok napreduje u snazi, izdržljivosti, fleksibilnosti, ravnoteži i harmoniji. Ipak, ovo je samo početak.
U stvari, njegove fizičke sposobnosti, deluju kao temelj za nešto mnogo važnije: a to je razvoj njegovih veština vrednosti, mentalnih i duhovnih. I one nisu odvojene od njihovih fizičkih sposobnosti, već su blisko konektovane – čak skoro povezane.

Evo kako:

Hrabrost – Vaše dete pronalazi hrabrost da se kreće izvan njegove zone udobnosti. Ono želi da usvaja sve teže i zahtevnije borilačke pokrete i veštine.

Ono počinje da se suočava sa svojim strahovima.

Dok to čini, ono uči da “šta god poseje, to će i da požanje”. Ono uči da ne krivi nikoga, već samog sebe. Ono iznenada vidi svoj život, kao stalno, beskrajno putovanje poboljšanja svega s čim se u životu sreće.

Ukratko, sa dubokim udahom, ono odbija da postane žrtva sudbine, već uzima “ključeve” sudbine u svoje ruke.

 

Izdržljivost – Vaše dete nalazi radost u poboljšanju svoje fizičke izdržljivosti. Ono može da šeta duže, da trči više, i da uvežbava tehnike sve dok ih ne uvežba kako treba.

Istrajnost – Na drugu stranu, ono uči da ne odustaje. Ono drži stvari pod kontrolom. Uz pomoć svojih nastavnika, ono se trudi jače, duže, da dostigne svoje ciljeve.

Čak i ako ima neuspeha, ono istrajava dalje. Ono neće dozvoliti da joj se crv sumnje ispreči na putu iznalaženja krajnjeg rešenja.

Kao što jedan čovek reče: “Tamo gde se meri učinak, performanse se poboljšavaju.” Ipak, vaše dete prvo mora da prihvati gde se sada nalazi. To znači merenje njegovih trenutnih sposobnosti i snaga.

Iznad svega, ono saznaje kako da uspe, i da ne može da prevari nikoga, a pogotovo ne sebe.

Koncentracija – Ovo rezultira izoštrenim fokusiranjem. Dete uči da napravi kontakt očima sa svojim učiteljem (i to ne samo u treningu već i u školi). Ono obraća veću pažnju na ono što bilo koji nastavnik govori. Ono prepoznaje i prihvata gde se trenutno nalazi.

Ovo su samo četri moćne, energetske vrednosti koje će vaše dete imati od programa “Povratak u školu” .

Ukratko, možete očekivati da će vaše dete razviti:

 • Snažnu SamoKontrolu: Odbiće da bude pod negativnim pritiscima loših vršnjaka. Takođe će imati duboko poštovanje prema pravilima.
 • Poboljšanje Fokusa i Koncentracije: Naučiće šta je potrebno, zajedno sa veštinom da se skoncentriše na rešavanje kritičnih zadataka koji mu budu postavljeni. Dok je gubljenje vremena, glavni ometač deteta tokom detinjstva, mnogo manje će biti na njegovom putu.
 • Samopouzdanje bez straha: Gledaćete vaše dete kako pronalazi hrabrost da otvori svaka vrata i koristi šanse koje mu nudi život.

Da bi ste dete prijavili za 3 nedeljni program i da garantovano obezbedite mesto i Poklon Set – odmah treba da uradite jednu od sledeće dve stvari:

 1. Podignite slušalicu telefona i pozovite 065-8807-167 .

Mi ćemo Vam odgovoriti na sva dodatna pitanja koja možete imati i zakazati vam posebno vreme da sa našim glavnim instruktorom da uradi uvodni čas sa vama i vašim detetom.

ILI

 1. Registrujte se ispod on-line klikom 

i upišite vaše kontakt informacije na koje ća vam biti prosledjeno vreme za početak kursa.

 

Ukoliko ste zainteresovani potrebno je da reagujete brzo, jer će se trening mesta popuniti brzo – a, mi smo posvećeni vođenju malog broja učenika po instruktoru u našem kursu “Povratak u školu” za početnike.

Šta god da odlučite od ove dve opcije, apelujemo da se registrujete još danas.

Verujte mi,

“Povratak u školu”  je najbolja stvar koju možete učiniti za vaše dete !